Has arribat al document Pàgina d'inici Accés directe als continguts
Agència de Residus de Catalunya


SESSIÓ DE PRESENTACIÓ DE L’ESTUDI SOBRE LA VIABILITAT TÈCNICA, AMBIENTAL I ECONÒMICA DE LA IMPLANTACIÓ D’UN SISTEMA DE DIPÒSIT, DEVOLUCIÓ I RETORN (SDDR) PER ALS ENVASOS DE BEGUDES D’UN SOL ÚS A CATALUNYA.

Data: 25 DE JULIOL DE 2017
Horari: a les 9:30h
Lloc: Sala d'actes del Departament de Territori i Sostenibilitat. Avinguda Josep Taradellas, 2-6 - 08029 BARCELONA
Localització google maps FORMULARI D'INSCRIPCIÓ
  *Nom
  *Cognoms
  *DNI - NIF
  *Correu electrònic
  *Telèfon
  *Ens local / Empresa
  Càrrec
  Adreça
  *Codi Postal
  *Municipi
 

* camp obligatori / campo obligatorio / required field
A l'efecte d'allò que estableix la normativa vigent sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, les dades personals proporcionades es recolliran i tractaran en un fitxer titularitat de l’Agència de Residus de Catalunya amb domicili al c/ Doctor Roux núm. 80, 08017- Barcelona. Aquest fitxer té com a finalitat procedir a l’adequada gestió de la informació de contacte de persones. Les dades incloses són facultatives i la negativa a subministrar-les suposarà la impossibilitat de mantenir contactes futurs. L’exercici dels drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació es podrà dur a terme, en els termes legals establerts, mitjançant comunicació a l’Agència de Residus de Catalunya a l'adreça abans indicada.
El titular de la dada dóna el seu consentiment perquè totes les dades personals puguin ser tractades per l’Agència de Residus de Catalunya, amb l’únic objectiu d'oferir algun servei relacionat amb les finalitats abans indicades.