Has arribat al document Pàgina d'inici Accés directe als continguts
Agència de Residus de Catalunya

9-10.03.2017
CosmoCaixa
C. Isaac Newton, 26 - 08022 Barcelona [localització a google maps]
FORMULARI D'INSCRIPCIÓ
  Nom
  Cognoms
  DNI-NIF
  Telèfon
  Correu electrònic
  Empresa/Organització/Particular
  Adreça
  Codi postal
  Municipi
SECTOR
Grup de recerca d'Universitat
Indústria / Enginyeria / Consultoria
Agrupació industrial-empresarial
Administració
Altres
 
 
INSCRIPCIÓ I PAGAMENT
 
PREU ASSISTÈNCIA 10€
ATENCIÓ
EL PAGAMENT DE LA QUOTA ÉS IMPRESCINDIBLE PER VALIDAR LA INSCRIPCIÓ. UN COP S'HAGI ENVIAT AQUEST FORMULARI, TOT SEGUIT US SORTIRÀ UNA PANTALLA DE CONFIRMACIÓ I UN BOTÓ PER PROCEDIR A FER EL PAGAMENT MITJANÇANT TRANSFERÈNCIA O INGRÉS

* tots els camps són obligatoris
A l'efecte d'allò que estableix la normativa vigent sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, les dades personals proporcionades es recolliran i tractaran en un fitxer titularitat de l’Agència de Residus de Catalunya amb domicili al c/ Doctor Roux núm. 80, 08017- Barcelona. Aquest fitxer té com a finalitat procedir a l’adequada gestió de la informació de contacte de persones. Les dades incloses són facultatives i la negativa a subministrar-les suposarà la impossibilitat de mantenir contactes futurs. L’exercici dels drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació es podrà dur a terme, en els termes legals establerts, mitjançant comunicació a l’Agència de Residus de Catalunya a l'adreça abans indicada.
El titular de la dada dóna el seu consentiment perquè totes les dades personals puguin ser tractades per l’Agència de Residus de Catalunya, amb l’únic objectiu d'oferir algun servei relacionat amb les finalitats abans indicades.