Butlletí - Borsa de subproductes de Catalunya - Novembre- 2015 - page 23

ANUNCIS
23
CLOSQUES DE CRUSTACIS,
MAJORITÀRIAMENT NÈCORA,
CABRA I BOU DE MAR, NETES
I DESINFECTADES
Prov:
Barcelona
C1:
quitina
Q. MÍN.:
1,00 m³
Q. MÀX.:
2,00 m³
F:
mes
Pr:
procedents de l’elaboració
d’aliments
PÈL·LETS DE MATÈRIA
ORGÀNICA SECA
(PELLOFA DE CAFÈ)
mides aprox. 20 cm de llarg i 8 cm
de diàmetre; compactació lleugera
Prov:
Barcelona
C1:
matèria orgànica seca
Q. MÍN.:
10,00 t
Q. MÀX.:
25,00 t
F:
any
Pr:
procedents d’elaboració de
producte alimentari
LLOTS DE DEPURADORA
D’INDÚSTRIA PAPERERA
tractament fisicoquímic i biològic;
matèria seca 22,6%, matèria orgà-
nica 56,6%, pH 8,1
Prov:
Barcelona
C1:
matèria seca
Q. MÍN.:
250,00 t
Q. MÀX.:
500,00 t
F:
mes
Pr:
procedents del tractament
d’aigües en el procés productiu
LLOTS D’EDAR BIOLÒGICA
CENTRIFUGATS
Prov:
Barcelona
C1:
llot
Q. MÍN.:
10,00 t
Q. MÀX.:
25,00 t
F:
setmana
Pr:
procedents de depuradora bio-
lògica d’aigües industrials
RESIDUS DE PLANTES
VEGETALS
(CER 020304)
Prov:
Barcelona
C1:
residu de plantes vegetals
Q. MÍN.:
2,00 t
Q. MÀX.:
9,00 t
F:
mes
Pr:
procedents del procés
d’extracció de la planta vegetal
amb solvent un cop el solvent és
recuperat
OLI VEGETAL USAT, GREIXOS
ANIMALS I VEGETALS
PROVÍNCIA:
Barcelona
COMPOSICIÓ 1:
greix vegetal o
animal
QUANTITAT MÍN.:
1,00 t
QUANTITAT MÀX.:
10,00 t
FREQÜÈNCIA:
esporàdica
PRODUCCIÓ:
per a recuperació i
valorització
TOTA MENA DE
RESIDUS INDUSTRIALS
AGROALIMENTARIS AMB
ELEVAT CONTINGUT EN GREIX
VEGETAL O ANIMAL, LÍQUID O
SÒLID
Olis usats, salses, mantegues, ali-
ments caducats, xocolata, sabons,
gelats, etc. No importa la proce-
dència
Prov:
Jaén
C1:
greix vegetal o animal
Q. MÍN.:
2,00 t
Q. MÀX.:
11,00 t
F:
dia
Pr:
per a la valorització
RESIDUS DE TOTA MENA
AMB ELEVAT CONTINGUT EN
GREIX PROCEDENTS DE LA
INDÚSTRIA OLEÍCOLA O DEL
BIOCOMBUSTIBLE;
Gomes de biocombustible, fons de
depòsits, llots de rentat, terres de
filtració, etc. No importa la proce-
dència
Prov:
Jaén
C1:
residus greixosos
Q. MÍN.:
2,00 t
Q. MÀX.:
11,00 t
F:
dia
Pr:
per a la valorització
1...,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22 24,25,26,27,28,29,30,31
Powered by FlippingBook